ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Αποκριάτικο Μακιγιάζ

Το κατάλληλο Αποκριάτικο Μακιγιάζ συμπληρώνει μία εντυπωσιακή μεταμφίεση. Δώσε χρώμα και έκφραση στο πρόσωπο και μάγεψε τους όλους!

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Model: CL_70082
Τα 3 Χρώματα Μακιγιάζ Διαβόλου προτείνονται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά.Περιλαμβάνει τα χρώματα: Κόκκινο, κίτρινο και μαύρο Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σαπούνι Μη τοξικ..
3.00€
Model: CL_70083
Τα 3 Χρώματα Μακιγιάζ Δράκουλα προτείνονται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Περιλαμβάνει τα χρώματα: Μαύρο, άσπρο και γκρι Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σαπούνι Μη τοξικό..
3.00€
Model: CL_70085
Τα 3 Χρώματα Μακιγιάζ Κλόουν προτείνονται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Περιλαμβάνει τα χρώματα: Άσπρο, κόκκινο και μπλε Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σαπούνι Μη τοξικό..
3.00€
Model: CL_70086
Tα 3 Χρώματα Μακιγιάζ Μάγισσας προτείνονται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Περιλαμβάνει τα χρώματα: Γκρι σκούρο, γκρι ανοιχτό και πράσινο Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σα..
3.00€
Model: FP_100111
Το Glow in the Dark Διάφανο προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Διάφανο μακιγιάζ που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100113
Το Glow in the Dark Κίτρινο προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ κίτρινου χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100128
Το Glow in the Dark Κόκκινο προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ κόκκινου χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100116
Το Glow in the Dark Λιλά προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ λιλά χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100117
Το Glow in the Dark Μπλε προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ μπλε χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100115
Το Glow in the Dark Πορτοκαλί προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ πορτοκαλί χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: FP_100114
 Το Glow in the Dark Ροζ προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Μακιγιάζ ροζ χρώματος, που φωσφορίζει στο σκοτάδι με τη χρήση black light UV Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι Σωληνάριο 13ml..
4.50€
Model: 5203359705991
MAKE-UP AND ADHENSIVE REMOVER ΣΥΣΚ 6 ΤΜΧ..
5.90€
Model: FP_100079
Τα Set Πινέλα για Face Painting (μικρό)  είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για δημιουργίες facepainting! Δημιουργείστε εύκολα και γρήγορα ότι μεταμφίεση με μακιγιάζ έχετε φανταστεί! Συνδυάστε τα με τα είδη μακιγιάζ που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για ένα τέλειο αποτέλεσμα! Περιλαμβ..
6.00€
Model: CL_72367
Το Tattoo Στόματος είναι το απόλυτο αξεσουάρ τρόμου! Περιλαμβάνει διάφορα σχέδια..
2.90€
Model: FP_100018
Αίμα Σε Σωληνάριο 15ml για τρομαχτικές και ανατριχιαστικές μεταμορφώσεις!Περιεχόμενο: 15ml Απόλυτα ασφαλές στη χρήση του Εφαρμόζεται εύκολα Αφαιρείται εύκολα..
5.00€
Model: CL_71798
Το Γκρί Μακιγιάζ Σωληνάριο είναι κατάλληλο για dark μεταμφιέσεις Χρώμα: Γκρι Εύκολο στη χρήση  Αφαιρείται με νερό  Μεγάλη καλυπτικότητα Θεατρικό αποτέλεσμα  Μη τοξικό  Οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά..
4.00€
Model: CL_70286
Η Καφέ Βάση Μακιγιάζ προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά με ένα ολοκληρωμένο facepaintingΧρώμα: Καφέ Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σαπούνι Μη τοξικό..
3.00€
Model: FP_100023
Το Καφέ Σκούρο Face Painting Aqua απλώνεται εύκολα με την χρήση βρεγμένου σφουγγαριού και δίνει έντονο και λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς κενά. Χρώμα: Καφέ σκούρο Αφαιρείται εύκολα με νερόΔιατίθεται σε συσκευασίες των 15gr. και 30gr...
6.00€
Model: CL_70087
Η Κίτρινη Βάση Μακιγιάζ προτείνεται για σας που δεν σας αρέσουν οι μάσκες, αλλά θέλετε να κάνετε τη διαφορά με ένα ολοκληρωμένο facepainting Χρώμα: Κίτρινο Είναι εύκολο στη χρήση Περιέχει οδηγίες χρήσεως Αφαιρείται εύκολα με την χρήση ντεμακιγιάζ, ή με ζεστό νερό και σαπούνι Μη τοξικό..
3.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 87 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου