ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου

Φωτάκια LED Μπαταρίας

Ονειρεύτηκες ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μαγικά; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Μόνο στο Magic Season θα βρεις κάθε λογής Χριστουγεννιάτικα φωτάκια για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό υπερθέαμα όπως ακριβώς το ονειρεύτηκες! Συγκεκριμένα, τα Φωτάκια LED μπαταρίας σου προσφέρουν άνεση και ευελιξία στην τοποθέτηση & στολισμό καθώς δεν χρειάζονται σύνδεση με ρεύμα. Άμεση Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Model: 015219
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ!Διαθέτει: 192LEDΔιαθέτει: Μαύρο Εύκαμπτο Καλώδιο..
11.50€
Model: 015158
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ!Διαθέτει: 48LEDΔιαθέτει: Μαύρο Εύκαμπτο Καλώδιο..
5.50€
Model: 015189
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ!Διαθέτει: 96LEDΔιαθέτει: Μαύρο Εύκαμπτο Καλώδιο..
7.00€
Model: 586237
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ!Λαμπάκια Εσωτερικού ΧώρουΔιαθέτει: 20MICROLEDΠροϋποθέτει: 3 Μπαταρίες ΑΑ..
3.50€
Model: 599558
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ!Λαμπάκια Εσωτερικού ΧώρουΔιαθέτει: 80LEDΔιαστάσεις: 8ΜΧρώμα: ΛευκόΠροϋποθέτει: 2 Μπαταρίες ΑΑ..
5.00€
Model: 599817
Όσα λαμπάκια και αν τοποθετήσεις στους χώρους του σπιτιού, του γραφείου αλλά και στους εξωτερικούς σου χώρους δεν θα είναι αρκετά! Άσε τα φετινά Χριστούγεννα να λάμψουν πιο πολύ από ποτέ! Λαμπάκια Εσωτερικού ΧώρουΔιαθέτει: 10LED Διαστάσεις: 1ΜΠροϋποθέτει: 2 Μπαταρίες ΑΑΔιατίθεται σε 6 διαφορετ..
2.50€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)