ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Στολές Σινεμά/Διασημότητες

Με τις Στολές Σινεμά/Διασημότητες, διάλεξε τον ήρωα που θαυμάζεις και γίνε ακριβώς σαν κι αυτόν στο λεπτό. Τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά φλας θα πέσουν όλα επάνω σου...

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Model: KM_52003021
H Στολή Bat Woman είναι κατάλληλη για σινεφίλ μεταμφιέσεις. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας...
55.00€
Model: F_56900
Η Στολή Cat Woman είναι κατάλληλη για σινεφίλ μεταμφιέσεις. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα με Ουρά, Στέκα..
43.90€
Model: WID_08032
Στολή Mad Joker Γυναικεία για να ζήσετε σινεφίλ καταστάσεις! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και το μακιγιάζ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει : Σακάκι με ενσωματωμένο Γιλέκο και Πουκάμισο, Παντελόνι, Γάντια..
43.90€
Model: F_54600
Με την Στολή Mamma Mia Ασημί, γίνε ο πιο λαμπερός ήρωας του μιούζικαλ και χόρεψε ασταμάτητα....!!! Διατίθεται σε μέγεθος one size. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη ασημί Φόρμα με Γιακά, Ζώνη ..
45.90€
Model: F_53600
Ολόσωμη Φόρμα με Γιακά, Ζώνη..
44.90€
Model: CA_80713
Η Στολή Mary Poppins θα σε μεταμορφώσει στην τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, όπως ακριβώς την βλέπουμε στο ομώνυμο μιούζικαλ της Disney. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Στολή, Καπέλο..
45.00€
Model: KM_52003019
Φόρεσε την Στολή Woody και μεταμορφώσου σε έναν φανταστικό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του Toy Story. Γίνε εσύ η κούκλα καουμπόι και ο αρχηγός των παιχνιδιών, με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα γίνεις εσύ ο αρχηγός της παρέας στο πάρτυ. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ α..
56.00€
Model: F_73400
Η Στολή Κακός Κλόουν Μωβ θα σου προσφέρει μία κινηματογραφική μεταμφίεση. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και το μακιγιάζ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Σακάκι Μπλούζα με Γραβάτα, Παντελόνι..
36.90€
Στολή Κάπα Game Of Thrones
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_57400
Με την Στολή Μάμμα Μία Μπλε γίνε ο πιο λαμπερός ήρωας του πάρτυ και χόρεψε ασταμάτητα....!!! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα Με Γιακά, Ζώνη..
50.90€
Model: F_57600
Με την Στολή Μάμμα Μία Μωβ γίνε ο πιο λαμπερός ήρωας του πάρτυ και χόρεψε ασταμάτητα....!!! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα Με Γιακά, Ζώνη..
50.90€
Model: F_78800
H Στολή Μάριο Γυναικεία αποτελεί μία διαφορετική πρόταση μεταμφίεσης. Περιλαμβάνει: Φόρμα, Μπλούζα, Καπέλο..
33.90€
Model: F_78200
Η Στολή Μάριο Υδραυλικός αποτελεί μία διαφορετική πρόταση αμφίεσης του super mario.Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα Εργασίας, Μπλούζα, Καπέλο..
33.90€
Model: F_49700
Η Στολή Οικογένεια Άνταμς Μπαμπάς μπορεί να συνδυαστεί με τις Στολές της Κόρης και της Μαμάς για να κάνετε μία θεματική οικογενειακή μεταμφίεση. Είναι σίγουρο ότι θα τους καταπλήξετε! Διατίθεται σε μέγεθος one size. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. ..
49.90€
Στολή Οικογένεια Άνταμς Κόρη
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_49500
Η Στολή Οικογένεια Άνταμς Κόρη μπορεί να συνδυαστεί με τις Στολές του Μπαμπά και της Μαμάς για να κάνετε μία θεματική οικογενειακή μεταμφίεση. Είναι σίγουρο ότι θα τους καταπλήξετε! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Μαύρο Κοντό Φόρεμα..
36.90€
Στολή Οικογένεια Άνταμς Μαμά
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_49600
Η Στολή Οικογένεια Άνταμς Μαμά μπορεί να συνδυαστεί με τις Στολές του Μπαμπά και της Κόρης για να κάνετε μία θεματική οικογενειακή μεταμφίεση. Είναι σίγουρο ότι θα τους καταπλήξετε! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ και το μακιγιάζ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Μα..
49.90€
Model: CA_83045
Με την Στολή Ροκ Σταρ Έλβις μεταμφιέσου στον Βασιλιά του Ροκ εντ Ρολ, σε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην ιστορία του θεάματος. Διατίθεται σε μέγεθος one size M-L. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Στολή, Μαντήλι, Ζώ..
34.00€
Στολή Ρομπέν Των Δασών
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_73900
Με την Στολή Ρομπέν Των Δασών, μεταφέρσου στην εποχή του Μεσαίωνα και μεταμορφώσου στον προστάτη των αδυνάτων και τον πιο δεινό τοξοβόλο. Διατίθεται σε μέγεθος one size. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Μπλούζα με Κουκούλα, Παντελόνι..
42.90€
Στολή Ρομπέν Των Δασών Γυναικεία
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_73800
Η πρωτότυπη Στολή Ρομπέν Των Δασών Γυναικεία αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση μεταμφίεσης. Μεταμορφωθείτε στον προστάτη των αδυνάτων σε μία διαφορετική εκδοχή και αλλάξτε την ιστορία! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Ζώνη, Μανσέ..
42.90€
Model: F_73500
Η Στολή Σκάρλετ Ο Χάρα έχει στοιχεία από μία όμορφη ρομαντική εποχή, σχεδιασμένο όμως με μία διαφορετική στυλιστική εκδοχή. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Κοντό Φόρεμα με Φιόγκο, Καπέλο..
30.90€
Model: F_83500
Η εντυπωσιακή Στολή Σκάρλετ Ο' Χάρα Deluxe φέρνει τον ρομαντισμό και το άρωμα μιας άλλης εποχής. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Μακρύ Φόρεμα, Καπέλο..
76.90€
Model: F_63800
Η Στολή Τιμωρός με Κόκκινο Σακάκι + Μακιγιάζ περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη μεταμφίεση για κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε νούμερο one size Large. Περιλαμβάνει: Σακάκι, Παντελόνι, Γιλέκο, Μπλαστρόν Και Το Μακιγιάζ..
52.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 67 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου