ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Στολές Άγρια Δύση

Στολές Άγρια Δύση! Μπες στον κόσμο των σαλούν, των σερίφηδων, στον κόσμο των γουέστερν. Διάλεξε με το μέρος ποιανού είσαι, Καουμπόης ή Ινδιάνος και φτιάξε το δικό σου σενάριο...

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Model: F_63700
Με την Στολή Ενηλίκων Ινδιάνος απομένει μόνο να επιλέξεις την φυλή στην οποία ανήκεις...Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας.Περιλαμβάνει: Μπλούζα, Παντελόνι σε καφέ αποχρώσεις, Ζώνη, Καπέλο..
40.90€
Στολή Ινδιάνα Plus
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_68100
Φόρεμα, Καπέλο..
35.90€
Model: W_06664
Φόρεμα, Ζώνη, Αεσουάρ Κεφαλιού..
30.00€
Model: CA_83225
Η Στολή Ινδιάνα Με Διακοσμητικά αποτελείται από ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Διατίθεται σε μέγεθος one size(αντιστοιχεί σε small - medium). Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα Με Διακοσμητικά..
31.00€
Model: F_64700
Η Στολή Ινδιάνα Με Κρόσια Deluxe είναι μία στολή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα πάρτυ. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Γκέτες, Μανσέτες, Καπέλο..
39.90€
Model: F_69300
Με την Στολή Σαλούν - Καουμπόισα φέρε την Άγρια Δύση στο πάρτυ. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Καπέλο..
52.90€
Model: CL_78860
Με την Αποκριάτικη Στολή Πιστολέρο θα βρεθείς σε αμέτρητες μονομαχίες στην Άγρια Δύση. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Γιλέκο, Μπλαστρόν, Παλτό..
30.90€
Model: CL_80961
Η Στολή Lucky Cowboy θα σε μεταμορφώσει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ήρωες κόμικ στην Ευρώπη, στον άνθρωπο που είναι πιο γρήγορος και από την σκιά του, τον Λούκυ Λουκ. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Μπλούζα, Φουλάρι, Γιλέκο, Γκέτ..
28.90€
Model: CL_70172
Με την Στολή May West Καμπαρέ μεταμορφώνεσαι σε μία εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή παρουσία στην εποχή της Άγριας Δύσης. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Eφαρμοστό Kοντό Φόρεμα τύπου βελούδο, Αξεσουάρ Κεφαλιού με μοβ φτερό για το κεφάλι,..
38.90€
Model: CL_04852
Με την Στολή Moulin Rouge μεταμορφώνεσαι σε μία εντυπωσιακή και άκρως θηλυκή παρουσία των διάσημων καμπαρέ του Παρισιού. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φούστα, Τοπ, Αξεσουάρ Κεφαλιού..
35.90€
Στολή Saloon Girl
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: CL_80790
Φόρεμα, Καπέλο..
30.90€
Model: CL_22252
Η Στολή Western - Καουμπόισα είναι μία εντυπωσιακή στολή με θέμα Άγρια Δύση, Καουμπόηδες, Ινδιάνοι κ.α. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μαs. Περιλαμβάνει: Εντυπωσιακό Φόρεμα, Φούστα, Ζώνη..
46.90€
Model: CL_80962
Με την Στολή Αδελφοί Ντάλτον γίνεσαι ο ένας από την γνωστή συμμορία. Ιδανική πρόταση για μεταμφίεση παρέας. Περιλαμβάνεται: Σκούφος, Μπλούζα One Size, Παντελόνι One Size σε μαυροκίτρινα χρώματα..
25.90€
Model: CL_70138
Η Στολή Γιλέκο Βελούρ Με Κρόσσια είναι ιδανική για μεταμφιέσεις σε Cow Boy αλλά και Χίπις. Διατίθεται σε μέγεθος one size. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα ανάλογα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Σακάκι Με Κρόσια..
22.90€
Model: CL_71613
Η Στολή Γλυκιά Καουμπόϊσα είναι μία υπέροχη στολή με θέμα την Άγρια Δύση. Γίνε η πιο γλυκιά και ναζιάρα Καουμπόϊσα και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων!! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Ζώνη..
29.90€
Model: CL_79406
Η Στολή Ινδιάνα είναι μία στολή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα πάρτυ. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Ποδιά, Γκέτες, Κορδέλα Με Φτερό..
22.90€
Model: CL_81048
Η Στολή Ινδιάνα Dlx σου προσφέρει μία ποιοτική και αυθεντική στολή μεταμφίεσης. Διατίθεται σε μέγεθος one size Medium. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Κορδέλα, Επικαλυπτικές Μπότες..
46.90€
Model: CL_11600
H Στολή Ινδιάνα Pocahontas σε μεταμφιέζει στην όμορφη κόρη του αρχηγού ινδιάνικης φυλής, στην πιο γενναία ηρωίδα της Disney. Διατίθεται σε μέγεθος one size (medium). Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα, Ζώνη, Επικ..
29.90€
Model: CL_79407
H Στολή Ινδιάνος Deluxe είναι μία αυθεντική στολή μεταμφίεσης σε Ινδιάνο της Άγριας Δύσης. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Παντελόνι, Μπλούζα, Ποδιά, Κορδέλα Με Φτερό..
32.90€
Model: CL_78660
Η Στολή Ινδιάνος Απάτσι είναι κατάλληλη για αυτούς που θέλουν να ντυθούν Ινδιάνοι, επιλέγοντας όμως την ισχυρότερη ινδιάνικη φυλή. Διατίθεται σε μέγεθος one size. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου και το μακιγιάζ επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Παντελόνι, Μπλούζα,..
35.90€
Στολή Κάου Μπόυ Stuffed
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: CL_74161
Στολή, Stuffed Αξεσουάρ, Καπέλο, Μαντήλι, Γιλέκο..
30.90€
Model: CL_74167
Φούστα, Τοπ που Δένει, Επικαλυπτικές Μπότες, Καπέλο, Ζώνη με Όπλα...
20.90€
Model: CL_71165
Με την Στολή Πιστολέρο είσαι έτοιμος για μονομαχία στο Ελ Πάσο. Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Παλτό από δερματίνη, Γιλέκο, Φουλάρι..
37.90€
Model: CL_74160
Με την Στολή Σέξι Ινδιάνα όλα τα βλέμματα στο πάρτυ θα είναι επάνω σου! Συμπλήρωσε την αμφίεσή σου επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ από το κατάστημά μας. Περιλαμβάνει: Φόρεμα Με Κρόσια, Κορδέλα Με Φτερό, Γκέτες, Περιβραχιόνια..
37.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 24 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου