ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Στολές Μασκότ

Με τις Στολές Μασκότ διάλεξε το θέμα που σε εκφράζει και δώσε το δικό σου μήνυμα, μέσα από έντονα και χαρούμενα χρώματα, εκπροσωπώντας τον αγαπημένο σου ήρωα!

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Model: W_9971B
Στολή Αλεπού Ολόσωμη για μεταμφιέσεις παιχνιδιάρικες που δεν απαιτούν κανένα πρόσθετο αξεσουάρ...
53.00€
Model: W_9974B
Η Στολή Γάιδαρος Ολόσωμη Φόρμα αποτελεί μία ιδέα για πρωτότυπη και ολοκληρωμένη μεταμφίεση. Είναι σίγουρο ότι θα φέρει το γέλιο στην παρέα. Διατίθεται σε μέγεθος one size. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κουκούλα, Ουρά..
58.00€
Model: W_9272
Ολόσωμη Στολή Γουρούνι για χιουμοριστικές εμφανίσεις! Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Στολή, Καπέλο..
59.00€
Model: F_97800
Μπλούζα, Παντελόνι, Γκέτες, Καπέλο..
38.90€
Στολή Μαϊμού
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: W_97125
Η Στολή Μαϊμού αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση παιχνιδιάρικης αμφίεσης. Διατίθεται σε ένα μέγεθος. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Γούνινη Φόρμα Με Ουρά, Κουκούλα..
57.00€
Model: W_9944B
Η Στολή Μαϊμού Ολόσωμη Φόρμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση παιχνιδιάρικης αμφίεσης. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόμα με Κουκούλα..
57.00€
Model: CA_25913
Η Στολή Μασκότ Αγελάδα αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
210.00€
Model: CA_27041
H Στολή Μασκότ Αη Βασίλης Santa Claus αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Τι κι αν δεν είναι Χριστούγεννα; Ο Αη Βασίλης πάντα δίνει χαρά με την παρουσία του στον χώρο. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτ..
180.00€
Model: CA_25908
Η Στολή Μασκότ Αρκούδα -Panda αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο, αρκετό πείραγμα και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
185.00€
Model: CA_25909
Η Στολή Μασκότ Αρκούδα Λευκή αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο, αρκετό πείραγμα και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
185.00€
Model: CA_25910
Η Στολή Μασκότ Αρκούδα Καφέ αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο, αρκετό πείραγμα και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
170.00€
Model: W_9947B
Η Στολή Μασκότ Αρκούδα Ολόσωμη Φόρμα αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Γούνινη Φόρμα με κουκούλα..
79.00€
Model: CA_25906
Η Στολή Μασκότ Βάτραχος αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
210.00€
Model: CA_25911
Η Στολή Μασκότ Γατούλης αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο, αρκετό πείραγμα και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
190.00€
Model: CA_25905
Η Στολή Μασκότ Γορίλας - Μαϊμού αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο, αρκετό πείραγμα και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
215.00€
Model: CA_25902
Η Στολή Μασκότ Γουρούνι αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
215.00€
Model: W_97128
Η Στολή Μασκότ Ελέφαντα Ολόσωμη Λούτρινη αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Καπέλο..
84.00€
Στολή Μασκότ Ελέφαντας
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: F_65500
Ολόσωμη Φόρμα, Καπέλο..
64.90€
Model: CA_25927
Η Στολή Μασκότ Ελέφαντας Dumbo αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
210.00€
Model: CA_25901
Η Στολή Μασκότ Λαγός αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Διατίθεται σε μέγεθος one size, που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικά Παπουτσιών..
176.00€
Model: CA_25904
Η Στολή Μασκότ Λιοντάρι αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μασκότ σε αθλητικό αγώνα. Διατίθεται σε μέγεθος one size, που αντιστοιχεί σε L-XL. Περιλαμβάνει: Ολόσωμη Φόρμα, Κεφάλι Μασκότ, Γάντια, Επικαλυπτικ..
190.00€
Στολή Μασκότ Λιοντάρι
Εξαντλήθηκε Εξαντλήθηκε
Model: W_9938B
Ολόσωμη Στολή Μασκότ Λιοντάρι για ολοκληρωμένες εμφανίσεις! Περιλαμβάνει: Ολόσωμη φόρμα, Ουρά, Κουκούλα..
79.00€
Model: CA_25903
Η Στολή Μασκότ Λύκος αποτελεί μία πρωτότυπη και ολοκληρωμένη πρόταση μεταμφίεσης για πολύ γέλιο και πλήρη ανωνυμία. Μπορείτε να την συνδυάσετε με την Στολή Γυναικεία Κοκκινοσκουφίτσα που θα βρείτε στο κατάστημά μας και θα δημιουργήσετε το απόλυτο δίδυμο για το πάρτυ. Διατίθεται σε μέγεθος one size,..
195.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 84 (4 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου