ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πλαστικές Μπάλες set

Απογείωσε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σου επιλέγοντας Χριστουγεννιάτικες Μπάλες από το Magic Season! Εδώ θα βρεις Μπάλες φτιαγμένες από πλαστικό υλικό. Αποτελούν τον συνδυασμό ανθεκτικότητας, ποιότητας και καλής τιμής για να ανανεώσεις τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σου. Διατίθενται σε set. Άμεση Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Model: 53131-1
Οι Πλαστικές Κόκκινες Μπάλες με Glitter αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Χρώμα: Κόκκινο με Glitter Διαστάσεις: 6cm..
3.48€
Model: 53070
Χρυσό, το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Με αυτές τις Γυάλινες Χρυσές Μπάλες ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός σου θα σε μεταφέρει στο πιο μαγικό παραμύθι! Υλικό Κατασκευής: Γυαλί Διαστάσεις: 10cm Χρώμα: ΧρυσόΣΕΤ 2ΤΕΜ..
6.00€
Model: 53069
Χρυσό, το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Με αυτές τις Γυάλινες Χρυσές Μπάλες ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός σου θα σε μεταφέρει στο πιο μαγικό παραμύθι! Υλικό Κατασκευής: Γυαλί Διαστάσεις: 8cm Χρώμα: Χρυσό..
7.00€
Model: 53182-1
Οι Πλαστικές Κόκκινες Μπάλες με Glitter αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Χρώμα: Κόκκινο με Glitter Διαστάσεις: 4cm..
2.11€
Model: 53117-1
Οι Μπάλες σε σχήμα Κουκουνάρι αποτελούν μία πολύ γιορτινή και ιδιαίτερη επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Σχέδιο: Κουκουνάρι Super Glitter Χρώμα: Κόκκινο..
3.50€
Model: 53117-2
Οι Μπάλες σε σχήμα Κουκουνάρι αποτελούν μία πολύ γιορτινή και ιδιαίτερη επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Σχέδιο: Κουκουνάρι Super Glitter Χρώμα: Λευκό..
3.50€
Model: 53117-4
Οι Μπάλες σε σχήμα Κουκουνάρι αποτελούν μία πολύ γιορτινή και ιδιαίτερη επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Σχέδιο: Κουκουνάρι Super Glitter Χρώμα: Μπλε..
3.50€
Model: 53117-3
Οι Μπάλες σε σχήμα Κουκουνάρι αποτελούν μία πολύ γιορτινή και ιδιαίτερη επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Σχέδιο: Κουκουνάρι Super Glitter Χρώμα: Φούξια..
3.50€
Model: 53100-1
Οι Λευκές αυτές Χιονισμένες Μπάλες αποτελούν μία πολύ γιορτινή και γεμάτη Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιλογή για τον στολισμό σου! Διαστάσεις: 6cm Χιονισμένη Χρώμα: λευκό..
8.50€
Model: 53183
Οι Πλαστικές Χρυσές Μπάλες με Glitter αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Χρώμα: Ματ Μπλε με Glitter Διαστάσεις: 8cm..
2.65€
Model: 53172
Οι Πλαστικές Μπάλες βγαίνουν σε 4 απόλυτα ξεχωριστές αποχρώσεις. Αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Διατίθεται σε 4 ξεχωριστές Αποχρώσεις (Baby Pink, Mint, Pearl, Champagne Gold)..
3.55€
Model: 53089-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 10cmΧρώμα: Ασημί..
3.16€
Model: 53181-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 4cm Χρώμα: Ασημί..
2.11€
Model: 53088-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 6cm Χρώμα: Ασημί..
3.16€
Model: 53087-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Χρώμα: Ασημί..
4.88€
Model: 53136-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες με Glitter κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 10cm Με Glitter Χρώμα: Ασημί..
3.48€
Model: 53168-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες με Glitter κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 2,5cm Με Glitter Χρώμα: Ασημί..
2.08€
Model: 53131-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες με Glitter κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 6cm Με Glitter Χρώμα: Ασημί..
3.48€
Model: 53135-3
Οι Πλαστικές Ασημί Μπάλες με Glitter κάνουν πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση σε λευκά αλλά και χρωματιστά δεντράκια. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν μία πολύ κομψή επιλογή για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικό σου Δέντρο! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Με Glitter Χρώμα: Ασημί..
5.27€
Model: 53089-1
Το Κόκκινο αποτελεί δίχως αμφισβήτηση το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων! Οι Κόκκινες αυτές Μπάλες αποτελούν την πιο κλασσική επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 10cm Χρώμα: Κόκκινο..
3.16€
Model: 53181-1
Το Κόκκινο αποτελεί δίχως αμφισβήτηση το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων! Οι Κόκκινες αυτές Μπάλες αποτελούν την πιο κλασσική επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 4cm Χρώμα: Κόκκινο..
2.11€
Model: 53088-1
Το Κόκκινο αποτελεί δίχως αμφισβήτηση το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων! Οι Κόκκινες αυτές Μπάλες αποτελούν την πιο κλασσική επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 6cm Χρώμα: Κόκκινο..
3.16€
Model: 53087-1
Το Κόκκινο αποτελεί δίχως αμφισβήτηση το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων! Οι Κόκκινες αυτές Μπάλες αποτελούν την πιο κλασσική επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 8cm Χρώμα: Κόκκινο..
4.88€
Model: 53136-1
Το Κόκκινο αποτελεί δίχως αμφισβήτηση το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων! Οι Κόκκινες αυτές Μπάλες με Glitter αποτελούν την πιο κλασσική και λαμπερή επιλογή για τον γιορτινό στολισμό σου! Υλικό Κατασκευής: Πλαστικό Διαστάσεις: 10cm Με Glitter Χρώμα: Κόκκινο..
3.48€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 66 (3 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση τους. Πολιτική Απορρήτου